Na de bergetappe
Door: jan
Blijf op de hoogte en volg Jan
25 Juli 2011 | Verenigd Koninkrijk, Inverness
De etappe vandaag was zoals aangekondigd een zware: meteen aan het begin al klimmen voor een km of zeven tot Loch Tarff. Daar waren heel steile stukjes bij (meer dan 10 % stijging) die ik dan ook maar even heb gelopen. De rest was tegen de 10% aan en nog wel te doen met regelmatig een rustpauze. Na Loch Tarff steeg het ook nog wel maar minder steil. Uieindelijk kwam er een lange afdaling naar Loch Ness en ging de route via General Wade's Military Road, langs de Falls of Foyers, bezongen door Robert Burns en Loch Ness naar Inverness. Morgen langs de oostkust naar het Noorden.
25 Juli 2011 - 20:39
Hans Van Der Maas:
Hallo Jan,
nog meer foto's om te vergelijken. goed zo.
de geest van Macbeth nog gezien? -
26 Juli 2011 - 07:04
Marja:
Ja; stoere foto's dit keer! Nu geloof ik het pas dat je er echt bent hahaha..
Het steeds fraaiere landschap is wel een mooie beloning voor alle inspanning denk ik. Die waterval lijkt trouwens heel erg op wat wij in diverse afmetingen in Noorwegen hebben gezien.
Jammeralleen dat het 'snachts zo koud is, dan rust je toch niet echt lekker uit; tijd voor een rural B&B?
Ben nu al benieuwd naar de foto's van de oostkust...
nog een paar dagen...
M. -
26 Juli 2011 - 20:57
Sue:
Jan, just 4 days to go and you'll be finished.
The pictures are great and no doubt worth the effort of cycling to these places.
You're nearly there....................