L'hiver! - Reisverslag uit Chouzy-sur-Cisse, Frankrijk van Jan Wouwe - WaarBenJij.nu L'hiver! - Reisverslag uit Chouzy-sur-Cisse, Frankrijk van Jan Wouwe - WaarBenJij.nu

L'hiver!

Door: jan

Blijf op de hoogte en volg Jan

28 Juni 2013 | Frankrijk, Chouzy-sur-Cisse

Vanmorgen vertrokken uit Olivet/Orleans met weer dat zich misschien het beste laat omschrijven als: een aardige dag voor november, maar het moest niet zo miezeren ( en de wind zou uit de tegenovergestelde richting moeten komen)! Gelukkig hield het na een uurtje wel op met regenen, maar de hele dag geen zon gezien ( en zo nu en dan toch weer wat regen). De route ging langs de Loire richting Tours waar ik morgen hoop te arriveren. Dat betekende veel fietspaden en dat schoot lekker op. Om een uur of vier was ik bij Chouzy-sur-Cissse. Bij aankomst melde ik meteen: C'est l'hiver! (voor de gelegenheid extra dramatisch uit gesproken). De dame van de camping was het helemaal met me eens maar.. apres demain ce sera l'été. Ik kreeg een kopje koffie om wat op te warmen, en kan hier ook nog warm eten en morgen ontbijten. Volgens Sweerman wel treinlawaai, maar wie zeurt daar dan nog over. Luxe!
Aanvulling: lekker gegeten: vis, frites, salade en een fles wijn uit de streek. Kan er morgen weer tegenaan. Ik heb zelfs weer een stukje blauwe lucht gezien!

• 28 Juni 2013 - 20:23

Hans:

Dapper hoor. Lijkt de ronde van Italië wel.

• 01 Juli 2013 - 12:47

Maggie:

Hoi Jan,
    Weer leuk om te lezen, hoe je de moed erin houdt! Hoop dat je ondertussen de zon gezien hebt.

Dit stukje van jouw tocht is voor mij herkenbaar, ik heb ooit langs de Loire gefietst om kastelen te bekijken. Ben je in Blois geweest?

Veel plezier verder, hartelijke groet,
    Maggie

• 03 Juli 2013 - 15:41

Yvonne En Siem Last:

Hoi Jan,

Zo te lezen gaar alles zoals gepland. Succes verder.

Yvonne en Siem

• 04 Juli 2013 - 14:00

Laurens:

Ha Jan,
    Ziet er - ondanks het weer - toch schilderachtig uit.
    Hoop dat er ondertussen wat meer blauw aan de lucht te zien was? Hiet begint 't wat te worden.

Vr. groet,

Laurens